Ekonomika

Doka Xsafe: Vždy na bezpečné straně

Díky profesionálním systémům Doka je zajištění bezpečného staveniště stejně snadné a přirozené jako zacvaknutí pásů v autě nebo nasazení cyklistické helmy před vyjížďkou

Mezi priority společnosti Doka patří bezpečnost. Pracovníci by se na stavbě měli cítit bezpečně každý den, nejen 28. dubna, kdy se slaví Světový den bezpečnosti a ochrany zdraví při práci. Ve společnosti Doka je bezpečnost pevně zakotvena – portofolio Xsafe zahrnuje bezpečnostní řešení pro všechny situace v rámci realizace monolitu i hrubé stavby. Pro každý den v roce.

Stejně, jako si berete pro svoji bezpečnost helmu na kolo nebo zapínáte pásy v autě, stejně tak automatické by mělo být zajištění bezpečnosti na staveništi. Stačí se jen zajímat a najít vhodné profesionální řešení nemísto přemýšlení o improvizacích. Profesionální řešení nabízí například program Doka Xsafe (Doka Safety). Proč zvolit právě tuto cestu? Protože díky profesionálním systémům Doka je zajištění bezpečného staveniště stejně snadné a přirozené jako zacvaknutí pásů v autě nebo nasazení cyklistické helmy před vyjížďkou.

Chcete číst dále?
Zaregistrujte se zcela zdarma a získejte přístup ke všem článkům.

Máte účet? Přihlaste se.

Prodejní formulář je vytvořen v systému SimpleShop.cz.

-red-

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*