Ekonomika

Globální best practices pro návrat do práce

Jonas Prising: Zaměstnavatelé musí být toho všeho součástí, aby mohli do centra všech priorit postavit své zaměstnance a jejich wellbeing, chránit jejich životy i živobytí. Koneckonců, jsme v tom všichni společně.

Jednotlivé státy začínají pozvolna uvolňovat omezení a restrikce, plánují návrat do tzv. nového normálu. Do dalších dní se díváme s očekáváním, jak se budou oživovat naše ekonomiky a znovu otevírat pracovní místa. Poučení si můžeme vzít od Jižní Koreje nebo Singapuru, států, které byly zasaženy v první vlně. Severské státy, Španělsko, Itálie a další země nyní plánují, jak co nejjednodušeji v nadcházejících týdnech bezpečně převést tisíce zaměstnanců zpět do práce.

Jestliže zkoumáme dopady této zdraví ohrožující krize na naše HDP, zpracováváme data a díváme se dopředu, abychom formulovali možné scénáře vývoje a minimalizovali škody na našich ekonomikách a byznysech, je nevyhnutelné, abychom si uvědomili, že tato krize je hlavně o lidech – o tom, jak se lidé chovají v době krize, jak lidé reagují a jaká je jejich odpověď.

Chcete číst dále?
Zaregistrujte se zcela zdarma a získejte přístup ke všem článkům.

Máte účet? Přihlaste se.

Prodejní formulář je vytvořen v systému SimpleShop.cz.

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*