Ekonomika

Rekonstrukce střechy je spolehlivá investice. Pálené tašky vydrží bez oprav i sto let

S rekonstrukcí střechy se vyplatí neotálet. Nejvhodnější dobou na výběr nových střešních tašek je právě únor, protože už v březnu začíná počasí přát stavebním pracím. Kvalitní střecha z pálených tašek představuje nejen výnosnou investici a ochranu úspor před inflací, ale také zvyšuje komfort bydlení, dodá stavbě moderní vzhled a vydrží dlouhá léta.

Většina oprav střechy se realizuje v období od března do listopadu, kdy je počasí přívětivější, poohlédnout se po vhodných taškách se ale vyplatí už nyní. Kvalitní střecha, do které nezatéká a nebude potřebovat opravu několik dekád, totiž významně zvyšuje hodnotu nemovitosti. Právě takové řešení poskytují pálené střešní tašky Tondach, po kterých sahá čím dál víc investorů. Ti chtějí nejen pořádnou střechu nad hlavou, ale také ochránit své peníze před inflací.

Rekonstrukce domu představuje dlouhodobou investici a rozumně uložené peníze. Zatímco automobil vyžaduje pravidelné opravy, dobře realizovaná rekonstrukce vydrží bez jakéhokoli zásahu po celé generace. Správně tepelně zaizolovaná střecha zamezí úniku až 15 procent tepla oproti starému zateplení a velmi citelně zvyšuje komfort bydlení i v letních měsících, kdy nedochází k přehřívání podkroví. Není třeba ho ochlazovat klimatizací, jejíž provoz má vysoký podíl na celkové spotřebě elektrické energie. Prodejní cena stavby a její atraktivita pro kupující je pak mnohem vyšší. Těžká krytina je také odolná proti větru, krupobití a poskytuje protihlukovou izolaci. Obecně platí, že nová střecha zvýší hodnotu domu před rekonstrukcí o 15 až 40 procent,“ říká Brand Manager za Tondach Martin Plšek.

Chcete číst dále?
Zaregistrujte se zcela zdarma a získejte přístup ke všem článkům.

Máte účet? Přihlaste se.

Prodejní formulář je vytvořen v systému SimpleShop.cz.

-red-

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*