Ekonomika

Svaz podnikatelů uděloval ceny

V kategorii velkých firem – to jsou firmy s více než 200 pracovníky, zvítězila společnost Wienerberger s.r.o.
Společnost Wienerberger působí v České republice od roku 1992 a patří do skupiny Wienerberger. Společnost patří mezi největší výrobce zdících materiálů, po převzetí společnosti Tondach se stala také největším výrobcem keramických střešních krytin u nás. Společnost Wienerberger je známa neustálými inovacemi svých výrobků jak v oblasti zdicích materiálů, tak i montovaných stropních konstrukcí.
V kategorii středních firem, tj. firem do 200 zaměstnanců, zvítězila stavební firma RAPOS, spol. s.r.o.
Firma RAPOS byla založena v roce 1992, vystupuje jako generální dodavatel a všechny stavby zajišťuje na klíč. Hlavním cílem je komplexní služba zákazníkovi v oblasti občanské bytové a průmyslové výstavby.
V kategorii malých firem se titul Stavební firma roku 2017“  uděluje stavební firmě ELESTAV, s.r.o.
Společnost ELESTAV je na stavebním trhu již 158 let. Vypracovala se na firmu se stabilním zázemím a snaží se zajistit realizaci staveb vlastními zaměstnanci. Zaměřuje se na pokrytí služeb zákazníků a proto je vyhledávaným partnerem stavebníků.

  • Nejlepší výrobce stavebnin:

Firmy soutěží ve dvou velikostních kategoriích – s počtem do 300 pracovníků a s počtem nad 300 pracovníků. Vítězem v kategorii do 300 pracovníků se stává firma XELLA  CZ. s.r.o. V kategorii nad 300 pracovníků se stává firma LASSELSBERGER s.r.o.
Zvláštní cena
V kategorii velkých firem  – Svaz podnikatelů ve stavebnictví zařadil do oceňovaných stavebních firem ještě jednu významnou stavební firmu, kterou je společnost, která v letošním roce slaví 50. výročí působení ve stavebnictví.
Společnost Zakládání staveb, a.s. je společností s dlouholetou tradicí a zkušeností v oboru speciálního zakládání pro průmyslové, dopravní, bytové a vodohospodářské stavby.

  • Osobnost stavitelství

Osobností roku 2018 se stává ing. Zdeněk Rataj, předseda představenstva a generální ředitel společnosti Zakládání Group a.s.

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*