Ekonomika, Infoservis

Údržba reflexního oblečení patří prefesionálům


MEWA Multiwear nabízí několikanásobnou ochranu: bundy a kalhoty jsou certifikovány jako výstražné oděvy s vysokou viditelností (Foto: MEWA

Péče a údržba je u výstražných reflexních oděvů mnohem složitější, než si mnohý zaměstnavatel či uživatel dovede představit. Domácí praní takového oblečení nepřichází v úvahu, protože pouze profesionální poskytovatel textilních služeb zaručí plné dodržování ochranných a hygienických předpisů. Skupina MEWA, která nabízí pracovní oděvy včetně péče, údržby, skladování a logistiky se svým rozsáhlým servisním systémem na 45 pobočkách po celé Evropě, je v této oblasti lídrem.

Evropská norma EN ISO 20471 podrobně definuje požadavky na oděvy pro zaměstnance, kteří jsou na svém pracovišti vystaveni vysokému riziku z hlediska viditelnosti a rozeznatelnosti. Jedná se o práce na stavbě silnic, o společnosti zabývající se likvidací odpadu, komunální služby nebo sektor železniční dopravy. Tady všude je povinné nosit reflexní oděv, který je certifikován podle mezinárodně platné normy.

Chcete číst dále?
Zaregistrujte se zcela zdarma a získejte přístup ke všem článkům.

Máte účet? Přihlaste se.

Prodejní formulář je vytvořen v systému SimpleShop.cz.

-red-

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*